Diskuse

Ženy! Vraťte diplomy! A hned!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Prickrose

4. 3. 2009 7:41
Skvely clanek.

Je mi opravdu lito, ze nekteri nehorazni muzi a jeste k tomu na tak vysoke pozici maji tu drzost se takhle k zenam chovat.

Tady v Kanade si nektere firmy vazi svojich zamestnankyn az tak, ze otevrou skolku primo na miste pracoviste, aby se citily ze jsou v blizkosti svych deti a popripade se na ne behem dne muzou jit podivat a pomazlit se. Zamestnankyne, ktere jeste koji maji zarizene pohodlne mistnosti s kreslama, kde muzou v pohode kojit.  Nerikam, ze to je vsude, ale firmy ktere si to muzou dovolit dospely k zaveru, ze se jim to vyplati. Vzdycky je lespi si vychazet vscrict, nez jeden druheho ubijet a to je jak v rodine, tak ve spolecnosti.

0 0
možnosti
PP

parat

4. 3. 2009 8:55
Píšete nesmysly!!!

Problém je jinde - viz níže! A je jedno, zda v Kanadě, na Kubě, nebo v Čechách! Nezlobte se, alekdyž  jste nepochopila podstatu sporu, je těžké glosovat.

0 0
možnosti
RF

Shaza

3. 3. 2009 20:17
díky

Článek se mi fakt líbí a dávám karmu!

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 3. 2009 17:41
To je stranické stanovisko?

Kdyby se Kubek neodklonil od vašeho stranického kolegy Ratha (což je macho nad macho), měl byste stejný názor?

Můj nestranický postoj je zde:

http://streit.blog.idnes.cz/c/72976/Nechme-Kubka-na-pokoji-Nebo-vsem-uz-preskocilo.html

Aby nám růžoví nakonec samou "korektností" nezezelenali.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 17:25
Ženy

Ženy bojujte proti diskriminaci! A začněte třeba se sportem. Zrušte ty zažité představy, že ženy jsou horší nebo slabší než muži a trvejte na zrušení ženských a mužských soutěží! Neztrapňujte se přijímáním medailí za horší výsledky než mají muži! Ukažte jim, že jste rovnocenými soupeři v tenise, volejbale, basketbale, fotbale, hokeji, atletice atd. ! Dost již !!!!

0 0
možnosti
RF

Shaza

3. 3. 2009 20:16
Re: Ženy

My s Vámi nemůžeme soutěžit v oborech, na které nejsme fyzicky vybavené, stejně jako vy asi těžko budete rodit, žeano! V oborech, ve kterých s muži máme stejné šance se uplatnit a stejné dispozice, nevim, proč bychom měly být znevýhodňované tím, že nás budou zaměstnavatelé přehlížet a odmítat, protože je roziko, že budeme rodit nebo starat se o rodinu! Vám taky někdo utíral zadek!!!

0 0
možnosti
G

Gmur

3. 3. 2009 9:40
vynikajicne receno

XVynikajici veta X!R^

"Potíž pana profesora Pafka, doktora Kubka i profesora Higginse je pořád ta stejná – chtějí, aby „ženy byly jako muž“, chtějí jim mluvit do života a do toho, jak co dělají. Aniž bych je obviňoval z mužského šovinismu, je to příšerně maskulinní přístup ke světu. "

Presne. Budu si vas pamatovat. ;-)R^

0 0
možnosti
PP

parat

3. 3. 2009 10:38
Re: vynikajicne receno

Když sufražetky se chtějí rovnat můžům, tak to chtějí muži? ;-D;-D;-D Čůrat ve stoje, plivat nan zem...;-D;-D A rodit muži...;-D

0 0
možnosti
PP

parat

3. 3. 2009 9:31
Inzerát

Jsem žena, mám čtyři děti (každé s jiným)  budu pracovat hodinu denně, žádám přestávky na kojení, teplotní výhody, povětrnostní výhody, váhové výhody, lékařské výhody - značka: chci průměrný plat chlapa - žádná diskriminace...

0 0
možnosti
G

Gmur

3. 3. 2009 9:41
Re: Inzerát

s vasi inteligenci to nebude nic moc.....

0 0
možnosti
K

Kalorka

3. 3. 2009 9:24
Není to snadné

Už jsem viděla na sále brečící a odbíhající(!) anestezioložku, protože se právě rozešla s partnerem. A taky lamentující gynekoložku, která se nad vyděšenou pacientou na koze řečnicky tázala "co já s váma budu dělat, to teda nevím".

Abych nelhala, viděla jsem i velmi neomalené muže doktory a bylo to bohužel na onkologii, ale těch problémových lékařek žen bylo víc.

A nejšílenější sorta jsou ambulantní doktorky ženy - ať už v praktické nebo odborné ordinaci.

0 0
možnosti
MB

buxus

3. 3. 2009 9:21
Poněkud mimo téma

V tiráži ke svým blogům uvádíte, že jste poslanec za ČSSD, jste na to hrdý a poslední dobou dokonce čím dál tím více ...

Platí to skutečně pro poslední dobu, nebo je to poněkud zastaralé tvrzení?

0 0
možnosti