Diskuse

Čunek Kalouskovi vlkem, Kalousek Čunkovi rohožkou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

7. 1. 2009 17:48
Rafaji, v kuloárech se o Vás říká, že jste ho vado.

Teď to svým rafáním znovu potvrzujete......

0 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 1. 2009 15:12
Jste vedle

Mnoho postů může být změněno a nic tak strašného se nestane (i když Julínka či Pospíšila bude škoda).  Ovšem vyměnit Kalouska by byla hrubá chyba. Jestli  neumíte ocenit "nerozfofrování " rozpočtu v loňském roce i parametry letošního rozpočtu (s přihlédnutím, že musel být zpracován do konce září tr.), pak nerozumíte podstatě ekonomiky státu.  A tlaku, kterému musí umět ministr financí čelit a odolat.

0 0
možnosti
E

editi

7. 1. 2009 13:27
Souhlas,

jen zda ten nápor modrých ustojíte.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

7. 1. 2009 12:07
Nejdřív p. Seďa, teď i p. Rafaj

Čím to je, že páni poslanci "bijí" jen do cizích řad? Že by kauza pana doktora Drymla bylo zapovězené téma?

.

Je sice zajímavé číst páně poslancův názor, nicméně ho musím zařadit do kategorie "zaujatých", anžto tady najmenovaná politická strana hlásá nulovou toleranci k vládě pomalu každý den (výzvy k odstoupení). A musím se přiznat, že zaujatým názorům věřím tak leda "dobrý den" a informace v něm obsažené z hlavy vypouštím.

0 0
možnosti
TM

Petr Rafaj1

7. 1. 2009 12:56
Re: Nejdřív p. Seďa, teď i p. Rafaj

Ale tady snad ani nejde o informace, milý Glocku každopádně bez -e. To je jenom názor a s ním je zdravé nesouhlasit stejně, jako je s ním zdravé souhlasit, prostě jak má kdo hlavu. A samozřejmě, že jsem zaujatý, to máte naprostou pravdu. Právě proto to také zdůrazňuji a mám to u svých podkladů jasně řečeno, protože nechci nikoho balamutit. Každopádně jsem rád, že jste si můj text přečetl a děkuji za reakci. Pěkný den.EU

0 0
možnosti
JK

rastafarianec

7. 1. 2009 11:30
Lidovci jsou hadi

ale radši sto Kalousků, než jednoho Sobotku

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 1. 2009 11:21
Nejlepší ministr financí byl Klaus

Dobrý den! Topolánkův kamarád Kalousek není nejhorší, protože jsme měli Sobotky a Rusnoky a Svobody. Je schopen sice všeho, dokonce i vládnout s ČSSD za pomoci komunistů. Hrůza!

Nejlepší ministr vůbec je ovšem také lidovec: http://streit.blog.idnes.cz/c/64319/Vite-kdo-je-nejlepsi-ministr-nejen-za-lidovce.html

:-)

0 0
možnosti