Diskuse

Kasíka upálit, Český rozhlas zprivatizovat!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ota3

25. 12. 2008 18:19
Ad Jana_61

Víte, Jano_61, veřejnoprávní rádio by mělo být apolitické, jenže to je jen iluze. Další iluzí je, že kdo se pohybuje poblíž ČRo zřetelně vnímá, že Kasík, jako nejúspěšnější ředitel tohoto podniku, leží v žaludku mnoha "vlivným" lidem, kteří by si ředitelování rádi zlkusili. Navíc představa, že probíhající rekonstrukce není ještě dokončená a dala by se ještě namastit přitom kapsa, musí rajcoavat ještě víc. Kdyby Kasík úplatný byl, dávno by byl z funkce. POkud se to nikomu doposud nepodařilo, ani přes perzekuci rádia Wave je natolik přesvědčivý argument o kvalitách souč. g.ř., že nemůže nechat kohokoliv ani na vteřinu na pochybách. Žádám odvolání celé Rady a nebo alespoň výměnu jejich zkorumpovaných členů!

0 0
možnosti

Jana_61

23. 12. 2008 13:49
Nikdy není pozdě

Tato Rada porušuje zákon, a jiné řešení, než její odvolání - nebo alespoň odvolání některých jejích členů - neexistuje. Nejde jen o snahu zlikvidovat generálního ředitele ČRo pana kasíka, ale třeba i o to, jakým způsobem rada ovlivňuje programovou tvorbu rozhlasu - neje v případě rádia Wave, ale třeba i snahou omezit multimediální projekty ČRo, například Odhalení.  Nemluvě o tom, že minimálně dva členové rady porušují zákon o ČRo tím, že jsou ve střetu zájmů, další pracují pro soukormá média, což zpochybňuje jejich nestranost. rada ČRo vůbec neumí komunikovat s veřejností - přitom je podle zákona o ČRo Orgánem, jímž se uplatňuje právo veřejnosti na kontrolu činnosti Českého rozhlasu. tohle není Rada, ale zRADA Českého rozhlasu. 

Jana Hajduchová

0 0
možnosti

vladkaSpidlova

22. 12. 2008 23:35
Obavam se,

ze ted uz je pozde bycha honit...radou, ci spise obsazenim rady pro rozhlasove vysilani se meli poslanci zabyvat uz davno. A nemyslim, ze by bylo snadne zprivatizovat cesky rozhlas, tusim, ze je tu nejaky zakon o verejnopravnim mediu...a krome toho rada rozhlas nevlastni.

0 0
možnosti

22. 12. 2008 12:46
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti